Vereniging Bee-Happy Begijnendijk-Betekom

Om alles in goede banen te leiden en een duidelijke opsplitsing te maken in de activiteiten van de imkerij en de educatieve tak, hebben we in 2017 besloten om een feitelijke vereniging op de te richten met de naam Bee-Happy Begijnendijk-Betekom.

 

Dit zou ons in staat stellen als vereniging op te treden en samenwerkingsverbanden aan te gaan met publieke en private partners. Bee-Happy is uiteraard volledig onafhankelijk in zijn werking. De statuten van de vereniging kan u hier terugvinden.

De vereniging kan inkomsten dan ook alleen gebruiken ten voordele van de bijen door het steunen van onderzoek of investeringen in een educatieve bijenstand.

De vereniging is dan ook erkend door door gemeente Begijnendijk sinds december 2018.

Daar de vereniging momenteel draait op de middelen van de bestuursleden.

Bee-Happy zal binnenkort zijn vleugels ook buiten de gemeente Begijnendijk spreiden. We gaan niet weg uit Begijnendijk, maar we krijgen een zijtak in Zottegem, waar imker Timmy Lelie de visie van Bee-Happy zal verderzetten.

Bestuur

Kevin Verbeek

Voorzitter Bee-Happy

Sandra Verschaeren

Secretaris Bee-Happy

Gehuwd met Johan Leyssen en moeder van Seppe.

Ik ben een bezige bij. Ik hou me graag bezig met de kleine dingen. Creatief bezig zijn vind ik leuk.

Toen ik hoorde van het project van Bee-Happy wou ik meer weten. Hoewel ik niets van bijen ken vind ik het een mooi initiatief. Ik ondersteun vooral logistiek & administratief

Sofie Claes

Penningmeester Bee-Happy

Timmy Lelie

Bestuurslid Bee-Happy

Timmy is in maart 2019 toegetreden tot het vaste bestuur van Bee-happy.

Hij zal in de loop van juni 2019 Bee-Happy naar Zottegem (Oost-Vlaanderen) brengen, en daar aan de slag gaan als imker en het project 'Rijk Bos Bloemen' ism Hoeve Rijkbos.

We heten Timmy dan ook meer dan welkom in het team.

Freek De Witte

Bestuurslid Bee-Happy

Bart Vonckx

Bestuurslid Bee-Happy

Bart is sinds zijn jeugd al bezig met bijen. Zijn vader Jos Vonckx uit Scherpenheuvel is al jaren voorzitter van het Vlaams-Brabants Verbond van imkersverenigingen. Imkeren zit in Bart zijn bloed.

Bart brengt dus een jarenlange ervaring mee de vereniging.

Ter info: Bart is eveneens voorzitter van boogschuttersclub Sint Leonardus in Begijnendijk.

Erkenning FAVV

9.004.562.814

Wil je graag je steentje bijdragen voor de werking van de vereniging. Een kleine bijdrage kan al wonderen doen.

De bijen danken u!

© 2019 by KVE                                                                                                                                                                                              Proudly created with Wix.com